Er du på udkig efter en miljøvenlig, effektiv og god form for isolering? Så bør du overveje at benytte papirisolering.

Papirisolering er effektfuld

Hos Michael & Hussnedkeren A/S kan vi udføre en papirisolering for dig og sørge for at dine hulmure, skråvægge og eventuelle etageadskillelser er korrekt isoleret.

Papirisolering er et lavet af granuleret papir og er dermed et genbrugsmateriale, der giver den helt rigtige isolering, hvis du vil spare penge på varmeregningen.

Papirisolering er ikke blot varmeisolerende, men også lydisolerende. Det kan specielt være en fordel i boligkomplekser, hvor man bor meget tæt på naboen, over- eller underboen.

papirisolering

Papirisolering er fremstillet af genbrugsmateriale i form af gamle aviser og er derfor skånsomt overfor miljøet. De små avisgranulater blæses ind i muren eller i loftet, og som tømrer behøver man derfor ikke at pille hele væggen ned for at isolere. Isoleringen er derfor super effektiv.

Hos Michael & Hussnedkeren A/S kan vi klare enhver form for isolering hos dig. Ved papirisolering opstår der ingen spild ved fraskæringer af isoleringen.

Papirgranulaterne er små og falder selv til, når de blæses ind i muren. Derfor giver de også en totalisolering, da der ikke opstår små lufthuller i væggen. Selvom papirisolering er et genbrugsmateriale, er det stadig et produkt af høj kvalitet, som er fordelagtig for dit hjem, miljøet og din varmeregning.

Kontakt os og hør om papirisolering er løsningen for dig

Er du interesseret i isolering i dit hjem, som kan gavne miljøet og spare dig for penge på varmeregningen. Så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om papirisolering og andre isoleringsmuligheder.

Derefter kan du vurdere, hvad der er den rette løsning for dig.

Hos Michael & Hussnedkeren A/S kan vi udføre opgaver med papirisolering på Djursland, i blandt andet Grenå og Ebeltoft og i Aarhus-området.

Send os en mail eller ring til os i dag!