I Lyngsbæk ved Ebeltoft har Michael og Hussnedkeren A/S i 2018 opført et fritliggende atelier med optimalt lysindfald og udvidet en eksisterende garage.

For billedkunstner Dorte Rasmussen var drømmen et atelier ved siden af helårshuset i Lyngsbæk ved Ebeltoft. For ægtefællen, Peter Rasmussen, stod mere plads i garagen højt på ønskesedlen.

I alle faser af byggeriet

Hos en arkitekt fik ægteparret Rasmussen derfor tegnet en tilbygning til den eksisterende garage samt en fritliggende atelier-bygning. Med udgangspunkt i tegningen blev Michael og Hussnedkeren A/S hyret til at skaffe håndværkere samt udarbejde en samlet pris og detaljeret tidsplan for byggeprojektet.
Efterfølgende stod Michael og Hussnedkeren A/S for:

  • Rådgivning og projektering
  • Udarbejdelse af konstruktionstegninger
  • Tømrer- og snedkerentreprisen

Professionel rådgivning, kvalitet og punktlighed

»Vi har stor erfaring med nybyggeri og totalentrepriser, hvor vi kan indgå og bidrage i alle faser af byggeriet – lige fra den første idé over tegnebræt til aflevering. Efter holdet af håndværkere, pris og tidsplan var sat, landede byggeprojektet i Lyngsbæk, som en række fagentrepriser, hvor vores kunde selv stod for koordinering mellem fagene«, fortæller tømrermester Mads Rytter.
Hos Michael og Hussnedkeren A/S er professionel rådgivning, gennemarbejdede tilbud, kvalitet og punktlighed altid højt prioriteret – uanset om byggeriet udføres i fag- eller totalentreprise.

Ingen overraskelser

»Vi plejer at sige, at vi vil være sådan nogen, man kan regne med«, siger Mads Rytter. Den oplevelse kan ægteparret Rasmussen heldigvis godt genkende:

»Det vi aftalte, dét holdt de. Så der var ikke nogen overraskelser nogen steder«, fortæller Dorte Rasmussen.

Om samarbejdet siger kunden:

Det vi aftalte, dét holdt de. Så der var ikke nogen overraskelser nogen steder. Jeg har fået et atelier ud af det, som jeg er rigtig, rigtig glad for.

Dorte Rasmussen, billedkunstner

Samarbejde over seks måneder

For ægteparret Rasmussen er det seks måneder lange samarbejde med Michael og Hussnedkeren A/S endt ud i en 30 m2 større garage samt en 60 m2 atelier-bygning, hvor facaden er beklædt med kvalitetstræ fra Superwood.

Ovenlysvinduer fra Velux sikrer optimalt lysindfald, mens lydabsorberende træbetonplader fra Troldtekt sørger for god akustik og effektiv brandsikring.

Rådgivning og kvalitetsløsninger

I forbindelse med opførelsen af det nye atelier har Michael og Hussnedkeren A/S blandt andet rådgivet kunden om placering af ovenlysvinduer for optimal udnyttelse af lyset samt materialevalg, hvor fokus foruden kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed har ligget på at skabe sammenhæng og helhed i forhold til det eksisterende helårshus.

Desuden har Michael og Hussnedkeren A/S lavet en praktisk og flot opbevaringsløsning bag skydelåger til kunstværker, lærreder og andre materialer. Om samarbejdet med Michael og Hussnedkeren A/S siger Dorte Rasmussen:

»De var gode til at omsætte mine ønsker til noget helt konkret. Jeg har fået et atelier ud af det, som jeg er rigtig, rigtig glad for. Selvfølgelig vil jeg anbefale dem til andre – og det har jeg også gjort allerede«.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet:

  • Større garage (+30 m2)
  • Nyopført atelier (60 m2) med optimalt lysindfald og specialdesignet opbevaringsløsning

Projektet er udført i perioden 1. maj – 1. november 2018

Nybyggeri og totalentreprise – se film

Se videoen. Her fortæller tømrermestrene Mads Rytter og Michael Overgaard om tilgangen til nybyggeri og totalentrepriser.

Desuden kan du få et kig ind i Dorte Rasmussens nye atelier, hvor hun fortæller, hvordan samarbejdet med Michael og Hussnedkeren A/S gik under familiens byggeprojekt i Lyngsbæk ved Ebeltoft.

Vil du høre mere om, hvad vi kan?

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Kontakt Mads Rytter-Michael & Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Kontakt Michael Overgaard-Michael & Hussnedkeren

Michael Overgaard
Tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Leave a Reply