Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Om- og tilbygning af sommerhus på Djursland

Fuld udnyttelse af en fantastisk udsigt og godt lysindfald var i fokus under om- og tilbygningen af et ældre træsommerhus på Djursland. I rollen som hovedentreprenør afleverede Michael og Hussnedkeren A/S det færdige sommerhus til en tilfreds kunde i sommeren 2022.

På Djursland – med en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig – har en familie fået ombygget og udvidet et traditionelt træsommerhus fra 1987. Løsningen har blandt andet:

  • øget sommerhusets kvadratmeter fra 79 m2 til 115 m2
  • udnyttet udsigt og lysindfald optimalt


Desuden er der installeret gulvvarme i det meste af huset samt energioptimeret i form af installation af solceller.

Om- og tilbygning i hovedentreprise

På projektet valgte sommerhusejerne Michael & Hussnedkeren A/S som hovedentreprenør. Derfor har Michael & Hussnedkeren A/S med udgangspunkt i et skitseforslag fra Nordpil Arkitekter haft ansvar for byggesagen fra A til Z, dvs.:

  • samlet tilbud på opgaven
  • udarbejdelse af tidsplan
  • løbende dialog med bygherre, rådgivning, koordinering og byggestyring
  • ledelse af alle underentreprenører

Foruden rollen som hovedentreprenør har Michael & Hussnedkeren A/S varetaget alt tømrerarbejde samt udvalgte entreprenøropgaver – herunder etablering af fundament og indkørsel. Følgende hold af velkendte samarbejdspartnere hos Michael & Hussnedkeren A/S har været underleverandører på om- og tilbygning af sommerhuset:

Udsigt og lysindfald i fokus

»For bygherren var det særlig vigtigt at udnytte udsigten fra grunden optimalt og sikre godt lysindfald«, fortæller byggeleder Carsten Corneliussen, der har stået i spidsen for hovedentreprisen hos Michael & Hussnedkeren A/S. Han fortsætter:

»Det eksisterende sommerhus er bygget med en tynd tagkonstruktion. Vi har taget udgangspunkt i det eksisterende og isoleret med bedre klasse isolering. For at indfri bygherrens ønsker om mest muligt lys og udsigt har vi hævet vindueshøjden i tilbygningen ved hjælp af en bærende HEB, der er bygget ind i konstruktionen over skydedør. Desuden har vi monteret vinduespartier med så få rammer som muligt samt fjernet gelænder på træterrassen, hvor det kunne lade sig gøre«.

Familien har blandt andet fået disse resultater fra samarbejdet:

  • Udvidelse af stue/køkken, badeværelse og større værelser – i alt 38 m2 tilbygning
  • Udvidelse af eksisterende træterrasse  – i alt 50 m2
  • Fuld udnyttelse af udsigt og lysindfald
  • Nutidig komfort i form af fx isolering efter gældende regler og energieffektive vinduer

 

Sommerhusprojektet er udført i perioden januar 2022 – juli 2022.

Carsten-Corneliussen-Michael-og-Hussnedkeren-300x300

Michael og Hussnedkeren A/S: Om- og tilbygning af sommerhus

Undervejs oplevede vi lidt udfordringer med levering af materialer, som er typisk for tiden. Men vi kom godt i land med det hele og fik afleveret sommerhuset til aftalt tid. Og bygherren er meget tilfreds

Carsten Corneliussen

-

byggeleder

Aflevering af sommerhus til aftalt tid

»Fra opstart til aflevering af det færdige sommerhus gik der lige omkring et halvt år. Undervejs oplevede vi lidt udfordringer med levering af materialer, som er typisk for tiden. Men vi kom godt i land med det hele og fik afleveret sommerhuset til aftalt tid. Og bygherren er meget tilfreds«, slutter Carsten Corneliussen.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.
Hus bygget af halmelementer

Hus bygget af halmelementer

I landsbyen Mørke på Djursland stod Michael & Hussnedkeren A/S i 2022 for tømrerarbejdet i forbindelse med opførelsen af et hus, hvor bygherren prioriterede bæredygtighed

Læs mere »

Skal vi også hjælpe med dit næste byggeprojekt?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Brug formularen herunder.