Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Hovedentreprenør på arkitekttegnet sommerhus

Ved Ebeltoft blev et arkitekttegnet sommerhus i løbet af 2020 opført for en privat bygherre med Michael & Hussnedkeren A/S som hovedentreprenør.

På baggrund af anbefalinger fra tidligere kunder og samarbejdspartnere blev Michael & Hussnedkeren A/S inviteret til en tilbudsrunde omkring opførelsen af et 110 kvm. stort sommerhus med eksklusive løsninger, som i løbet af 2020 skulle opføres ved Egsmark Stand.

Tilbudsrunden resulterede i, at Michael & Hussnedkeren A/S kom til at stå spidsen for sommerhusbyggeriet som hovedentreprenør.

Specialist opførelse af sommerhuse

Med base i både Ebeltoft og Trustrup på Djursland, hvor der er store områder med sommerhuse, har det været oplagt for Michael & Hussnedkeren A/S at specialisere sig i opførelsen af fritidshuse. Michael og Hussnedkeren A/S har derfor opbygget solid erfaring og et godt netværk bestående af dygtige håndværkere med vidt forskellige specialer, som de trækker på i forbindelse med blandt andet sommerhusbyggerier.

Som hovedentreprenør på det arkitekttegnede sommerhus ved Egsmark Strand varetog Michael & Hussnedkeren A/S tømrerentreprisen samt det overordnede ansvar for hele byggeriet.

Med på projektet var desuden:

Murermester Kenneth Støve havde ligeledes den fulde anlægsentreprise. På grund travlhed kom belægnings- og afslutningsarbejdet dog i land til aftalt tid med assistance fra Michael & Hussnedkeren A/S’ egen entreprenørafdeling.

Sommerhus med mange lækre detaljer

»Sommerhuset ved Ebeltoft var et ambitiøst projekt med mange detaljer og virkelig lækre materialer«, fortæller Michael Overgaard, tømrermester hos Michael og Hussnedkeren A/S.

Huset hviler på et støbt fundament. Facaden og den 85 kvm. store træterrasse, der løber om hele huset, er beklædt med kvalitetstræ fra Kebony, som med tiden får en sølvgrå patina. Indendørs er væggene beklædt med gips, mens lofterne i nogle rum er lavet af gips og i andre er forsynet med lyddæmpende akustikpaneler i egetræ.

Michael Overgaard fortsætter:

»Undervejs har vi rådgivet kunden om alternative løsninger, som har optimeret byggeriet – uden at gå på kompromis med den oprindelig idé med huset. Blandt andet har vi lavet en snedkerbygget skabsvæg i egetræ entreen og en pergola i træ. Det er mit indtryk, at bygherren har været godt tilfreds med vores input og arbejde. Vi har i hvert fald fået lov til at komme tilbage for at lave et skur og belægning i indkørslen«.

Certificeret i Kebony-materialer og montering

Til projektet har Michael & Hussnedkeren A/S benyttet bæredygtigt og holdbart træ fra Kebony, der bortset fra almindelig rengøring ikke kræver vedligeholdelse. Michael & Hussnedkeren A/S er Kebony-certificeret i materialer og montering, hvilket sikrer sommerhusejeren 30 års garanti mod råd, fordi alle retningslinjer for montering er efterlevet.
Michael-Overgaard-Tømrermester-Michael-Hussnedkeren_web-600x600

Michael og Hussnedkeren A/S om sommerhusbyggeriet:

Det er mit indtryk, at bygherren har været godt tilfreds med vores input og arbejde. Vi har i hvert fald fået lov til at komme tilbage for at lave et skur og belægning i indkørslen.

Michael Overgaard

-

tømrermester

Sommerhusejeren fik disse resultater fra projektet:

  • Nyt arkitekttegnet sommerhus (110 kvm) opført i lækre materialer
  • 85 kvm. træterrasse


Sommerhuset er opført i perioden december 2019 – september 2020.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Skal du bygge til eller overvejer du at bygge nyt sommerhus eller helårshus?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Brug formularen herunder.