Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Arkitekttegnet sommerhus med eksklusive valg

Høj detaljegrad og kvalitetsmaterialer var i fokus, da Michael & Hussnedkeren A/S som hovedentreprenør i 2019 nær Ebeltoft opførte et helt unikt sommerhus for en privat bygherre.

Sommerhus opført i hovedentreprise

På baggrund af et samlet, detaljeret tilbud blev Michael & Hussnedkeren A/S valgt som hovedentreprenør på sommerhusprojektet, hvor beliggenhed og eksklusive valg går op i en højere enhed.

Fakta om projektet

  • Fem meter langt udhæng uden søjler
  • facadebeklædning med Kebony Clear-træ
  • massive doglas gulvplanker
  • sedumtag


Ejeren af en grund i vandkanten på Djursland prioriterede arkitektoniske detaljer, gedigent håndværk og materialer af højeste kvalitet, da familiens nye sommerhus skulle bygges.

Med udgangspunkt i et skitseoplæg fra den århusianske tegnestue CJ Arkitekter  stod for Michael & Hussnedkeren A/S for sommerhusbyggeriet fra start til slut – herunder udarbejdelse af arbejdstegninger og tidsplaner, projektledelse og håndtering af al kommunikation mellem bygherre, leverandører og øvrige håndværkere.

Kvalitetsmaterialer og lækre detaljer

»Det var en stor fornøjelse at stå for sommerhusbyggeriet nær Ebeltoft, fordi familien har været så konsekvente i valg af løsninger og materialer«, siger tømrermester Michael Overgaard. Han fortsætter:
»Sommerhuset er bygget op omkring en stålkonstruktion, men ellers er der brugt træ til stort set alt«.

Michael Overgaard fortæller blandt andet, at sommerhusets facade er beklædt med træ af typen Kebony Clear, der er meget modstandsdygtig overfor angreb af råd og svamp. Inde i sommerhuset er både lofter og vægge træbeklædte. Og gulvet er lavet af massive doglasplanker.

»Sommerhuset er udført med en række lækre detaljer, som har stillet ekstra høje krav til vores håndværk og sans for finish. Blandt andet er alle afslutninger inde i huset lavet helt uden fodlister, karme og gerigter«, fortæller Michael Overgaard, der også fremhæver husets grønne tag:

»Sedumtaget matcher husets stil og omgivelser perfekt. Desuden har det både praktiske og miljømæssige fordele. Planterne og drænlaget optager regnvand, så kloaksystemet aflastes. Samtidig forbedres levevilkårene for insekter og fugle. Og det er godt for biodiversiteten«.

Michael Overgaard slutter med at sætte spot på husets markante udhæng:

»Sådan et kæmpe udhæng får vi altså ikke lov til at lave hver dag. Det er fem meter langt og lavet helt uden søjler for at få maksimalt udnytte af den enestående udsigt. Her var en særlig stærk konstruktion nødvendig«.

På sommerhusbyggeriet tog Michael og Hussnedkeren A/S sig af:

  • Rådgivning, udarbejdelse af tilbud og projektering
  • Udarbejdelse af detaljerede arbejdstegninger
  • Hovedentreprise inkl. tømrer- og snedkerarbejde samt udvendigt anlægsarbejde
  • Koordinering og ledelse af alle leverandører og underentreprenører

Sommerhusbyggeriet blev udført i 2019.

Michael-Overgaard-Tømrermester-Michael-Hussnedkeren_web-600x600

Om sommerhusbyggeriet:

Det har været en stor fornøjelse at stå for sommerhusbyggeriet nær Ebeltoft, fordi familien har været så konsekvente i valg af løsninger og materialer.

Michael Overgaard

-

tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.
Hus bygget af halmelementer

Hus bygget af halmelementer

I landsbyen Mørke på Djursland stod Michael & Hussnedkeren A/S i 2022 for tømrerarbejdet i forbindelse med opførelsen af et hus, hvor bygherren prioriterede bæredygtighed

Læs mere »

Skal vi også hjælpe med dit næste byggeprojekt?

Overvejer du også nye, større eller bedre kvadratmeter i din bolig, sommerhus eller din virksomhed? Spørg Michael og Hussnedkeren A/S om hjælp til renovering, ombygning og nybygning. Vi arbejder både som total-, hoved-, fag- og underentreprenør.