Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Tømrermester fylder rundt

Vores tømrermester, Michael Overgaard, runder 30 år torsdag den 18. august 2022. Han har drevet egen tømrervirksomhed, siden han var 23 år.

Den ene af de to tømrermestre bag Michael & Hussnedkeren A/S, Michael Overgaard, fylder 30 år den 18. august 2022. Han er født og opvokset i Ebeltoft og kom efter endt skolegang på Skelhøjeskolen i tømrerlære hos den lokale Tømrermester Sejersen.

»Skolen har aldrig haft min store interesse. Jeg vidste bare, at jeg skulle være tømrer med eget firma«, siger Michael Overgaard, der blev færdigudlært i 2013 og herefter arbejdede et par år som svend hos tømrervirksomheder med base på Djursland.

»I 2015 forfulgte jeg drømmen og startede op med Michael Tømrer & Snedker ApS«, siger Michael Overgaard. Som soloselvstændig udførte han ofte tømrer- og snedkeropgaver i samarbejde med indehaveren af Hussnedkeren, Mads Rytter, som han havde lært at kende på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten.

I 2016 besluttede Michael Overgaard og Mads Rytter at forene kræfterne i firmaet Michael & Hussnedkeren A/S, som de fortsat driver i fællesskab.

»Vi har haft god fart på lige siden. I efteråret 2021 blev vi endda udnævnt af Børsen som gazellevirksomhed. I dag har vi knap 35 medarbejdere, der udfører tømrerarbejde, snedkerarbejde og entreprenørarbejde hos både private bolig- og sommerhusejere, erhvervsvirksomheder og offentlige organisationer – primært på Djursland og i Aarhus-området«, fortæller Michael Overgaard.

For Michael Overgaard har fritiden altid været knap, men han prioriterer gerne tid til sejlads. De seneste år er han også begyndt at campere med familien, der består af ægtefællen Mia og tre døtre.

»Men arbejdet har nu altid været min største hobby«, slutter Michael Overgaard, der fejrer 30 års dagen i privat regi.

Tømrermester Michael Overgaard blev 30 år torsdag den 18. august 2022.

 
 
Michael-Overgaard-Tømrermester-Michael-Hussnedkeren_web-600x600

Tømrermester fylder rundt

Skolen har aldrig haft min store interesse. Jeg vidste bare, at jeg skulle være tømrer med eget firma.

Michael Overgaard

-

tømrermester

Læs flere nyheder fra os

Hold dig opdateret om, hvad vi foretager os – både her på siden og på sociale medier.