--- Stillingen er besat ---

Projekt- og byggeleder til tømrerfirma på Djursland

Michael & Hussnedkeren A/S søger en erfaren projekt- og byggeleder, der selvstændigt kan styre byggesager i alle størrelser fra tilbud til aflevering. Opstart snarest muligt.

Har du en byggeteknisk uddannelse og tømrerbaggrund? Har du erfaring som projektleder eller byggeleder? Interesserer du dig for bæredygtig udvikling i byggeriet? Har du bopæl i fornuftig køreafstand til Lyngby v/Trustrup? Så er det måske dig, der er vores nye projekt- og byggeleder.

Hos Michael & Hussnedkeren A/S er aktivitetsniveauet højt. Derfor udvider vi nu holdet med en erfaren projekt- og byggeleder, som kommer til at spille en vigtig rolle i virksomhedens fortsatte udvikling – blandt andet skal du hjælpe os med at sætte bæredygtig udvikling i byggeriet højt på agendaen.

Som projekt- og byggeleder bliver du en del af vores team på kontoret i Lyngby v/Trustrup. Herfra sikrer vi, at projekter og byggesager hos private kunder, erhvervskunder og offentlige institutioner har fremdrift og lykkes. Vi arbejder primært i Østjylland, men har byggesager i hele landet.

Dine ansvarsområder:

 • selvstændig gennemførsel af byggesager fra tilbud til aflevering
 • effektiv projektering, planlægning og styring af fag-, under-, hoved- og totalentrepriser – både hvad angår kvalitet, økonomi, tid og sikkerhed
 • opmåling og bestilling af materialer
 • byggepladsstyring samt deltagelse i bygge- og planlægningsmøder
 • optimering af arbejdsopgaver
 • tæt samarbejde med bygherrer, medarbejdere, underentreprenører og leverandører
 • dokumentation, kvalitetssikring og myndighedskrav
 • garant for veludført håndværk, optimal kundeoplevelse og godt købmandskab

Din professionelle baggrund:

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund som tømrer suppleret med en byggeteknisk uddannelse som bygningskonstruktør, ingeniør eller tilsvarende. For os er det vigtigt, at du har indgående kendskab til materialer, udførelsesmetoder, myndighedskrav, dokumentation og certificeringer.

Har du uddannelse eller praktisk erfaring med brandkrav og/eller certificeret byggeri som for eksempel DGNB, eller Svanemærket, så er det et kæmpe plus. Alternativt forventer vi, at du har lyst til at videreuddanne dig inden for områderne.

Desuden er det afgørende, at du har flere års erfaring med byggestyring, er vant til en høj grad af skriftlig dokumentation og kan holde overblik. Også når det går stærkt.

 

 

Dine personlige egenskaber:

Du skal trives med at drive flere byggesager ad gangen. Samtidig skal du være villig til at dele din viden og erfaring med kollegaerne samt at varetage ansvar inden for eksempel brand, sikkerhed eller certificeringer på tværs af virksomheden. En løsningsorienteret og struktureret personlighed er derfor at foretrække.

Samtidig skal du kunne lide samarbejdet med alle slags kunder, være kvalitetsbevidst, værdsætte ordentlighed og være en eminent holdspiller, der også bidrager med godt humør og sikrer trivsel blandt kollegaerne.

Glæd dig til…

 • ansættelse i en sund virksomhed i vækst med et væld af gode og forskelligartede byggesager
 • en selvstændig og ansvarsfuld stilling
 • at blive en del af et tømrerfirma, hvor tilfredse kunder, kvalitet og overholdelse af aftaler er vores håndfaste succeskriterier
 • gode og ordnede arbejdsforhold med korte beslutningsveje
 • en varieret arbejdsdag med en bred kontaktflade og godt kollegaskab
 • et udfordrende job med variation og stor frihed til at præge processer og arbejdsdage
 • sociale arrangementer samt løn og ansættelsesvilkår, der matcher dine kvalifikationer

I øvrigt...

 • varigt arbejde er en selvfølge – ellers ansætter vi ikke
 • alle henvendelser behandles 100 % fortroligt
 • vi forventer, at du har kørekort og bor i fornuftig afstand til vores firmaadresse i Lyngby v/Trustrup, hvor du får kontorplads

Sådan søger du jobbet:

Giv tømrermester Michael Overgaard et kald på telefon 20 99 05 97 og få en uformel snak om jobbet hos os.

Eller send dit CV og et par ord på info@michaeloghussnedkeren.dk

OBS! Vi holder ferielukket i uge 30 + 31. Der kan derfor være længere svartid end normalt i den periode.

Kort om os

Tømrermestrene Michael Overgaard og Mads Rytter forenede kræfterne i 2016. Siden har Michael & Hussnedkeren A/S haft fart på. I dag tæller vi over 30 medarbejdere – og udviklingen fortsætter. Få overblik over vores historie

Klik og se alle aktuelle jobmuligheder hos os.

Om at være byggeleder hos Michael & Hussnedkeren A/S