Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Boligdrømme? Få hurtigt en tømrer på sagen

Er dit drømmebyggeri sat på standby på grund af alt for travle håndværkere, lange leveringstider og stigende priser på materialer? Så skal du læse videre – for måske er tidspunktet for at realisere din boligdrøm helt perfekt netop nu.

Energikrise, inflation, krig… Vi lever i urolige tider, og det har gjort det svært at navigere – også i byggebranchen. Det er umuligt at forudsige, hvad morgendagen vil bringe. Derfor er det nødvendigt at være omstillingsparat og klar til at sadle om for at imødekomme nye situationer.

Har du længe drømt om at renovere, bygge til eller bygge nyt i helårsboligen eller sommerhuset? Men er dine boligdrømme blevet udskudt. Enten fordi vi håndværkere har været alt for svære at få fat i, der har være materialemangel, eller priserne på byggematerialer for høje?

Faktisk har situationen i byggebranchen ændret sig en del på det seneste. Og derfor kan timingen for at realisere din boligdrøm være rigtig nu. Kontakt os og hør mere.

Vil du høre mere? Send os dine kontaktoplysninger – og vi ringer dig op!

Tømrerfirmaet Michael & Hussnedkeren A/S er ejet og drevet af Mads Rytter (tv) og Michael Overgaard (th).

Timingen er rigtig for det bedste byggetilbud

Netop nu kan være det helt rigtige tidspunkt at vække boligdrømmene til live igen. Det mener de to tømrermestre hos Michael & Hussnedkeren A/S, Mads Rytter og Michael Overgaard.

I øjeblikket oplever de nemlig:

  • Faldende priser på træ – samtidig har priserne på mange andre materialer stabiliseret sig
  • Kortere leveringstid på døre, vinduer og andre byggematerialer
  • Bedre tid hos mange af underleverandørerne

 

Desuden er vintertiden er tømrernes mest stille sæson. Med andre ord:

Medarbejdere som medspillere

De seneste måneder har man på Djursland derfor kunnet støde ind i Michael & Hussnedkeren A/S mange flere steder end normalt – blandt andet på både sociale medier og i flere af de lokale ugeaviser.

»Inden jul gik vores svende, koner, kærester og børn endda på gaden for at omdele flyers i postkasserne i deres nabolag. En kæmpe fælles indsats, som vi sætter stor pris på«, siger Michael Overgaard.

Skal du have det bedste byggetilbud i hus, så bliver timingen ikke bedre!

Sådan lyder det samstemmende fra Mads Rytter og Michael Overgaard. Og hos Michael & Hussnedkeren A/S er alle mand klar til at hjælpe med at føre dine boligdrømme ud i livet. Uanset opgavens størrelse.

Lokalt samarbejde

Trods intens jagt på øget synlighed fornemmer de to tømrermestre dog ikke, at folk på Djursland for alvor er blevet trætte af at se på dem. Heldigvis. Og derfor fortsætter de indsatsen. Senest i et lokalt samarbejde om en partytaxa.

Et skridt ad gangen – gå trygt i gang

Overvejer du nye, større eller bedre kvadratmeter i din bolig eller dit sommerhus? Drømmer du om at energirenovere med efterisolering, udskiftning af døre og vinduer eller måske et nyt tag? Eller har du et mindre projekt i tankerne som for eksempel reparation af træterrassen, opførelse af et nyt haveskur eller montering af ovenlysvinduer.

Start med at ringe til Michael & Hussnedkeren A/S og få en snak om dine idéer. Vi kan støtte dig alle trin i byggeprocessen – og det hele starter med en uforpligtende snak.

Vi kan:

  • give dig gode råd og overblik
  • guide dig gennem de mange valg og prioriteringer
  • skrue dit projekt sammen, så det matcher dit budget
  • sikre dig en tidsplan, der holder

Vi har tæt og fast samarbejde med både arkitekter og andre håndværkere. For dig betyder det, at du altid får de helt rigtige folk på din opgave.

Et godt råd fra tømrermestrene

Tømrermestrene Mads Rytter og Michael Overgaard er ikke i tvivl:

»Netop nu hælder markedet mere til bygherres fordel, end det har gjort længe. Få hurtigt en tømrer på sagen, så processen bliver startet op – og så kan du altid se, hvordan situationen konkret ser ud, når du er klar til at bygge«.

Læs flere nyheder fra os

Hold dig opdateret om, hvad vi foretager os – både her på siden og på sociale medier.