Entreprisearbejde og byggesager på Djursland og Aarhus

Michael & Hussnedkeren A/S har størrelsen og kompetencerne, som betyder, at vi kan arbejde i både totalentreprise, hovedentreprise, fagentreprise og som underentreprenør.

Stor erfaring med entreprisearbejde

Michael og Hussnedkeren A/S er en erfaren og professionel samarbejdspartner inden for entrepriser og byggesager til både private boligejere, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Vi varetager tømrer-, snedker-, og entreprenøropgaver som:

Uanset størrelse og kompleksitet af din byggesag skaber vi overblik over økonomi, faser, tidsrammer, deadlines samt de tekniske og håndværksmæssige detaljer. Og vi har erfaringen, som sikrer, at byggeriet forløber uden misforståelser, unødvendige omkostninger og skuffelser fra start til slut.

Er du i tvivl om entrepriseformen?

Er du i tvivl om, hvordan de forskellige entrepriseformer stiller dig, så kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og lad os tage en uforpligtende snak om dit byggeri. Eller udfyld kontaktformularen nederst på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Ved akutte problemer, så ring gerne med det samme.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Vi har bygget lidt af hvert. For private, for erhverv og for offentlige kunder – og vi har fungeret som både total-, hoved-, fag- og underentreprenør.

Tag et kig på vores reference-side, og se et udvalg af vores tidligere opgaver.

Spørg os om dit næste projekt

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om totalentrepriser. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ved akutte problemer, så ring gerne med det samme.

Få et uforpligtende tilbud

Mads Rytter-Michael og Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Tømrermester Michael Overgaard

Michael Overgaard
Tømrermester

    Skal vi kontakte dig?

    Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt. OBS! Jo flere detaljer du beskriver opgaven med, desto bedre kan vi hjælpe dig.