Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Velkommen til ny byggeleder

Ny byggeleder hos Michael & Hussnedkeren A/S

Hos Michael & Hussnedkeren A/S har vi fortsat god fart på byggesagerne. Derfor har vi i løbet af sommeren udvidet holdet med en erfaren byggeleder.

Michael & Hussnedkeren A/S har oprustet med ansættelsen af Daniel Ring, der siden starten af juli har været byggeleder hos os. Han kommer med solid erfaring i bagagen.

Specialist i énfamiliehuse

Efter en tørn som soldat, hvor han blandt andet var udsendt til Kosovo, blev Daniel Ring i 2009 udlært tømrer på Den Jyske Håndværkerskole. Frem til 2016 arbejdede han som svend, hvorefter han lagde værktøjet på hylden. Siden da har han i rollen som henholdsvis serviceleder og byggeleder stået i spidsen for opførelsen af utallige boligbyggerier – primært énfamiliehuse.

Et bevidst tilvalg

For Daniel Ring er jobbet hos Michael & Hussnedkeren A/S et bevidst tilvalg:

»Jeg havde kendskab til firmaet i forvejen og ved, hvad de står for. Her handler det ikke om at bygge billigst, men finde den bedste løsning i samarbejde med kunderne. Desuden kan jeg rigtig godt lide, at firmaet er drevet på et fundament af sund fornuft«.

Ensartet kvalitetshåndværk

Fra tidligere stillinger er Daniel Ring vant til at servicere og bygge for private. Den erfaring kan han bruge direkte i jobbet hos Michael & Hussnedkeren A/S, hvor en stor del af kunderne er private bolig- og sommerhusejere.

»Målet for mig er altid tilfredse kunder. Forskellen fra tidligere er, at jeg her er involveret i hele processen. Fra første henvendelse til aflevering af færdigt byggeri«, siger Daniel Ring. Han fortsætter:

»Jeg nyder at komme til en virksomhed med egne håndværkere. Her styrer vi 100 % selv, hvordan vi bygger. Derfor kan vi også levere ensartet håndværk i høj kvalitet på alle byggesager. En stor fordel for kunderne – og selvfølgelig en fornøjelse for mig som byggeleder at aflevere.

Er i fuld sving med arbejdet

Foruden at regne stribevis af tilbud og være byggeleder på en række mindre byggesager har Daniel Ring også fået ansvaret for vores underentreprise i Munkdrup, hvor vi i øjeblikket er med til at opføre en ny integreret daginstitution til Randers Kommune.

»Den første tid har været meget positiv. Jeg får grundig introduktion – og er blevet rigtig godt modtaget«, slutter Daniel Ring.

Ny byggeleder hos Michael & Hussnedkeren A/S

Læs flere nyheder fra os

Hold dig opdateret om, hvad vi foretager os – både her på siden og på sociale medier.

Julehilsen 2022

Michael og Hussnedkeren A/S ønsker glædelig jul og godt nytår. Årets julehilsen – en dejlig anledning til at se tilbage og binde sløjfe på året,

Læs mere »