Søger du hjælp fra et erfarent tømrerfirma i omegnen af Ebeltoft, Grenå og Djursland?

Så kan vi hos Michael & Hussnedkeren hjælpe dig med enhver form for tømrer eller snedkeropgave. Uanset om du mangler hjælp til en nybygning, renovation, vinduesudskiftning, tagarbejde, gulvarbejde eller andet, så står vi klar til at hjælpe dig med netop din opgave. Vi har stor erfaring inden for faget, og alle vores medarbejdere har de rette kvalifikationer for at udføre din tømreropgave til punkt og prikke, så vi opnår din fulde tilfredshed. Vi udfører små som store opgaver, og gennem hele processen står vi klar til at svare på eventuelle spørgsmål, omkring det arbejde vi udfører hos dig.

Grundigt forarbejde giver det bedste resultat

Vi udfører primært vores arbejde i Ebeltoft, Grenå og på Djursland og uanset hvor opgaven skal udføres, tager vi os altid god tid til at få alle detaljer på plads før selve tømrerarbejdet påbegyndes. Et velinformeret tømrerfirma kan lave det bedste slutresultat, og et grundigt forarbejde er derfor vigtigt for at opnå et flot resultat. Derfor er det vigtigt for os at have kendskab til dine krav til projektet, så vi kan levere et færdigt stykke tømrerarbejde, der lever op til alle dine forventninger.

Som tømrer og snedkervirksomhed sætter vi en stor ære i at lave et korrekt håndværksmæssigt stykke arbejde, og vores arbejde er ikke færdiggjort, før vi har din fulde tilfredshed.Kontakt os og hør mere

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi hos Micheal & Hussnedkeren kan hjælpe dig med dit næste projekt. Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvor vi vil vende tilbage med svar på alle dine spørgsmål. Vi vil meget gerne høre om netop din opgave, så vi, i samarbejde med dig, kan sammensætte en god løsning på dit næste tømrer- eller snedker projekt.

Opslag fra Facebook

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: Session has expired on Sunday, 19-Aug-18 02:05:27 PDT. The current time is Sunday, 19-Aug-18 20:02:31 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Click here to Troubleshoot.